tel. 01/ 3888-500
Nalazite se ovdje: Početna / Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje

 • Minimalna narudžba
  Artikli bez aplikacije u kategorijama  KOLEKCIJA i V.I.P. mogu se naručivati u količinama minimalne ukupne protuvrijednosti  300 kn + PDV po artiklu (osim ako je drugačije navedeno pored artikla), a minimalna ukupna vrijednost narudžbe bez aplikacija je 2.000 kn + PDV.
   
 • Besplatna dostava
  Naručenu robu dostavljamo besplatno na području grada Zagreba.
   
 • Narudžbe s aplikacijom
  Cijena aplikacije logotipa na artikle ovisi o vrsti, veličini i količini aplikacije. Minimalna ukupna vrijednost narudžbe s aplikacijom je 5.000 kn + PDV. Ukoliko nije navedeno drugačije, minimalna količina pojedinog artikla koji se aplicira je 10 komada za artikle s cijenom iznad 50 kn + PDV, a artikli s nižom cijenom apliciraju se u količini minimalne ukupne protuvrijednosti  500 kn + PDV po artiklu.
   
 • Rabati
  Mogućnost odobravanja komercijalnih rabata ovisno o veličini narudžbe i vrsti artikala.
   
 • Rokovi isporuke
  Artikle s oznakom ISPORUKA ODMAH isporučujemo isti ili idući radni dan (do isteka zaliha). Rok isporuke za ostale artikle je 5-15 dana ovisno o stanju lagera, vrsti artikla i datumu narudžbe. 
   
 • With compliments
  Nudimo vam uslugu dizajna i izrade with compliments kartica (sa ili bez vašeg logotipa). Usluga je besplatna za sve narudžbe iznad 10.000 kn + PDV.
   
 • Cijene
  Istaknute jedinične veleprodajne cijene u kunama. PDV nije uračunat u navedene cijene. Aplikacija nije uračunata u cijenu, osim ako je drugačije navedeno pored artikla. Zadržavamo pravo promjene cijena i uvjeta bez prethodne najave i obavijesti. Eventualne greške na stranici (opis artikla, šifra, cijena i ostalo) ne obavezuju nas na prodaju artikala po krivo unešenim informacijama i podacima.