tel. 01/ 3888-500
Nalazite se ovdje: Početna / O nama

O nama

Lotos-trgovina, o nama

Poslovni Pokloni - zgrada


U 20 godina rada uspješno smo realizirali tisuće projekata na zadovoljstvo naših klijenata i njihovih kosnika. Iskustvo, kreativnost i poštivanje dogovorenog  osnovne su vrijednosti  koje nudimo.

Gradimo  dugoročnu suradnju i s dobavljačima i s našim kupcima – s nekima surađujemo još od samih početaka… Jedini na tržištu nudimo kompletno zaokruženu ponudu svih vrsta poslovnih poklona na jednom mjestu.

Vlastite kolekcije i vlastiti katalozi svake godine našim klijentima nude samo ono najbolje što smo probrali na svjetskom tržištu poslovnih poklona. Suradnja s pouzdanim proizvođačima i dobavljačima te ekskluzivna distribucija odabranih brandova, omogućuju nam da iznova iznenađujemo i ostvarujemo.

Naši uzorci i showroom, ideje i prijedlozi, dizajner i vizualizacije, knowhow i iskustvo stoje vam na raspolaganju za vaše projekte i upite…

Showroom

Poslovni Pokloni - showroom

Javite nam se i rado ćemo vam osigurati termin…

U našem izložbenom prostoru izloženi su svi artikli iz nove kolekcije te ih uz pomoć i asistenciju prodajnih predstavnika možete razgledati i naručiti.

 

Isto tako vam stoji na raspolaganju i naš dizajner te kolegica zadužena za aplikacije logotipa.

Posjetite nas i obavite sve na jednom mjestu…

*Molimo obavezno najavite svoj dolazak kako bismo vam mogli osigurati adekvatnu pažnju i potrebno vrijeme za prezentaciju.