Uvjeti prodaje

MINIMALNA NARUDŽBA

Artikli bez aplikacije mogu se naručivati u količinama minimalne ukupne protuvrijednosti 600 kn + PDV po artiklu i boji (osim ako je drugačije navedeno pored artikla), a minimalna ukupna vrijednost narudžbe bez aplikacija je 4.000 kn + PDV.

---

BESPLATNA DOSTAVA

Naručenu robu dostavljamo besplatno na području grada Zagreba.

---

NARUDŽBE S APLIKACIJOM

Cijena aplikacije logotipa na artikle ovisi o vrsti, veličini i količini aplikacije. Minimalna ukupna vrijednost narudžbe s aplikacijom je 6.000 kn + PDV. Ukoliko nije navedeno drugačije, minimalna količina pojedinog artikla koji se aplicira je 10 komada za artikle s cijenom iznad 100 kn + PDV, a artikli s nižom cijenom apliciraju se u količini minimalne ukupne protuvrijednosti 1.000 kn + PDV po artiklu i boji.

---

ROKOVI ISPORUKE

Artikle sa skladišta isporučujemo idući radni dan (do isteka zaliha). Rok isporuke za ostale artikle je 5-20 dana ovisno o stanju lagera, vrsti artikla i datumu narudžbe.

---

CIJENE

Na stranici su istaknute jedinične veleprodajne cijene u kunama. PDV nije uračunat u navedene cijene. Aplikacija nije uračunata u cijenu, osim ako je drugačije navedeno pored artikla.